19 septembrie 2010

Cine ţi-a furat ideile ?

Aţi dorit vreodată un site care vă spune ce copiază vizitatorii voştri ? Sau la ce adresă au pus acel conţinut ?

Toţi se plâng că siteuri ca Libertatea, Cancan le copiază conţinutul.

Astăzi am găsit Blog Copy – un site care te ajută să monitorizezi tot ce se întâmplă cu conţinutul de pe blogul tău. Îţi spune în timp real textul copiat de la tine şi adresa unde a postat informaţia. Astfel poţi vedea dacă condiţiile impuse de tine prin legea copyright-ului au fost respectate, în caz contrar poţi da în judecată utilizatorul respectiv.

E foarte simplu:

Aşa cum vedeţi mai sus, în secţiunea din mijloc <Recent Blog Copies> rulează toate citatele din siteurile copiate. În stânga sunt toate siteurile incluse în sistem şi monitorizate. În partea de jos sunt toţi utilizatorii care s-au înscris recent şi în dreapta meniul. Pe lângă asta putem urmări feedul în funcţie de siteul monitorizat sau putem urmări toate citatele copiate prin feed. În secţiunea de user înregistrat, printr-un grafic sugestiv puteţi vedea foarte uşor de câte ori şi în ce zi v-a copiat conţinutul de pe blogul dvs. Aveţi textul copiat, pagina de unde s-a copiat, imaginile copiate, un top al cuvintelor copiate. Mi-a plăcut mult modul foarte simplu de a-ţi arăta cum au fost copiate date de pe site-ul tău prin afişarea unui calendar ca în imaginea de mai jos:

000 

Vă puteţi conecta la Facebook, twitter, aim, msn, yahoo, gTalk iar dând click pe un cuvând din seria ce rulează sus poţi vedea toate siteurile care conţin acel cuvânt. Putem vota sau comenta un paragraf copiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu